CleancoCleanco

Glasbewassing

Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes. Wij denken in oplossingen, maken heldere afspraken en komen deze ook na. Tevens verzorgd Wamin Bedrijfsdiensten bv een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) van uw gebouw.

Wamin Bedrijfsdiensten bv heeft altijd een maatwerkoplossing, ook op het gebied van glasbewassing. Of het nu gaat om de ramen aan de binnen- of buitenkant, om moeilijk bereikbare plaatsen of hoogtes.  wij beschikken over reinigingsunits en aanhangers  voorzien van osmose- reinigingsinstallaties en vaste hogedrukreinigers, om op elk project de juiste methodiek te kunnen gebruiken.

Tucker Pool Systeem

Reinigt ramen en geveloppervlakten tot een hoogte van 13.5 meter

Gebruikt gedemineraliseerd water met alle verontreinigingen te verwijderen zodat een vlekvrije spoeling wordt bereikt.
•Hogere productiviteit (2 tot 4 keer sneller dan traditionele methode)
•Perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen

Wamin B.V. heeft speciale, speciaal gebouwde voertuigen voor het Tucker Pole-systeem

wamin-glas

Tradionele bewassing

Waarschijnlijk associeert u glazenwassers met een hoge ladder, een emmer zeepsop, een wisser en een doek. Deze traditionele methode heeft nog steeds een vaste plaats binnen de industrie, ondanks de ontwikkeling en het wijdverspreide gebruik van het tucker pole systemen.

Voor lage ramen, nauwe toegangssituaties en binnenraam gebruikt wij deze traditionele methoden. Ladders worden gebruikt waar andere toegangsmogelijkheden of Water tucker pole systemen niet geschikt zijn.

Glazenwassen is slechts een van de vele hoogwaardige onderhoudsdiensten die wij aanbieden.

Dagelijks

Specialistisch

Glasbewassing

Personeel

Calamiteiten

Wilt u informatie ontvangen over onze diensten? laat het ons weten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maar service kan altijd beter, óók bij Wamin. Heeft u een suggestie, opmerking of klacht? Laat het ons alstublieft weten. U helpt ons op die manier om onze dienstverlening steeds beter te maken.

Calamiteiten 24/7 Ondersteuning

Voor brandschade, waterschade of een andere calamiteit binnen ons vakgebied, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

030 272 55 78


[recaptcha]