CleancoCleanco

Gevel- en stoomreiniging

Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes.

Wij denken ‘in oplossingen’, maken heldere afspraken en komen deze ook na. Tevens verzorgd Wamin Bedrijfsdiensten bv  een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) van uw  gebouw.
Wamin Bedrijfsdiensten bv heeft altijd een maatwerkoplossing, ook op het gebied van gevelreiniging. Of het nu gaat om  kauwgom of graffiti, of om moeilijk bereikbare plaatsen of  hoogtes, wij beschikken over reinigingsunits, en aanhangers , voorzien van reinigingsinstallaties en vaste hogedrukreinigers, om op elk project de juiste methodiek te kunnen gebruiken.

Het verwijderen van kauwgom van ontsierende vloeren, patio’s, trottoirs en grotere verharde of asfaltoppervlakken is voor velen een probleem en vereist de inzet van efficiënte kauwgomverwijderingsapparatuur.

De beste oplossing om kauwgom gemakkelijk en effectief te verwijderen, is de door werking van de hitte die het mogelijk maakt om het kauwgom te laten smelten.  Het is de meest effectieve manier om met minder water en minder tijd de klus te klaren.

Het creëren van teksten en tekeningen op buitenmuren zorgt in veel gevallen voor boze buurtbewoners. Wamin bedrijfsdiensten verwijderd graffiti snel, efficiënt en voorzichtig.

Onze machines en bieden de perfecte oplossing voor verwijderen en bescherming van alle oppervlakken.

Onze professionals gaan met veel ervaring en innovatieve technologie te werk. Afhankelijk van het oppervlakte structuur wordt de meest effectieve methode gebruikt.

Met onze autonoom machines zijn wij in staat om iedere klus te klaren. Enerzijds heeft het een hogedrukreiniger (250 bar) en anderzijds een lagedrukstoomreiniger (30 bar). Hydro- (water) methode, met 0,2 tot 1,5 bar werkdruk
Wegwerken door middel van stoom van kauwgom op beton, asfalt, baksteen, cement, keramiek en hout.
Milieuvriendelijke bestrijden van onkruiden op loop en fietspaden.
Onder druk Graffiti verwijderen extreme vuil  verwijdering.

Uw pecialisten in het milieuvriendelijk verwijderen van graffiti met de modernste apparatuur.

Uw gevel wordt weer als nieuw!

Dagelijkse

Specialistisch

Glasbewassing

Personeel

Calamiteiten

Wilt u informatie ontvangen over onze diensten? laat het ons weten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maar service kan altijd beter, óók bij Wamin. Heeft u een suggestie, opmerking of klacht? Laat het ons alstublieft weten. U helpt ons op die manier om onze dienstverlening steeds beter te maken.

Calamiteiten 24/7 Ondersteuning

Voor brandschade, waterschade of een andere calamiteit binnen ons vakgebied, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

030 272 55 78


[recaptcha]