CleancoCleanco

Hygiëne en overdracht van besmettelijke organismen

Ons schoonmaakteam is een expert in het dieptereiniging van sanitair en (groot)keukens. Vanwege de hoge hygiënische standaard is het belangrijk om uw sanitair en keukens zo schoon en vooral veilig te houden.

Hoewel certificering van de HACCP norm in Nederland in formele zin niet wettelijk is verplicht, is implementatie en naleving van de HACCP principes wel verplicht voor bedrijven en instellingen die op enigerlei wijze betrokken zijn in ondermeer productie en bewerking van voedsel.

Waar voedsel wordt geproduceerd, verwerkt, bereid of opgeslagen, is een effectieve controle en reiniging van vitaal belang. Door het onzorgvuldig reinigen van apparatuur, machines, installaties en uitrusting kunnen ziekmakers in voedsel terecht komen.

Bacteriën, virussen of parasieten zijn niet met het blote oog te zien en ook kun je ze niet proeven of ruiken. Zij zijn de oorzaak van infecties en kunnen klachten als misselijkheid, braken en diarree veroorzaken.

Daarom is voorkomen beter dan genezen.

Volgens de HACCP norm is een effectieve controle, professioneel reinigen van apparatuur en werkplekken daarom van vitaal belang. Tijdens de schoonmaak worden de juiste schoonmaakmiddelen en materialen  gebruikt, en medewerkers weten welke schoonmaakmiddelen ze waarvoor moeten gebruiken.

dieptereiniging is slechts een van de vele hoogwaardige onderhoudsdiensten die wij aanbieden.

Dagelijkse

Specialistisch

Glasbewassing

Personeel

Calamiteiten

Wilt u informatie ontvangen over onze diensten? laat het ons weten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maar service kan altijd beter, óók bij Wamin. Heeft u een suggestie, opmerking of klacht? Laat het ons alstublieft weten. U helpt ons op die manier om onze dienstverlening steeds beter te maken.

Calamiteiten 24/7 Ondersteuning

Voor brandschade, waterschade of een andere calamiteit binnen ons vakgebied, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

030 272 55 78


[recaptcha]