CleancoCleanco

Wat wij als Schoonmaakbedrijf met specialisten voor u kunnen betekenen.

Service

Wij willen de service leveren die bij u past, een service naar uw eigen wensen en budget. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat u als toekomstige opdrachtgever altijd 100% tevreden bent.

Kwaliteit

Wij staan voor service en kwaliteit, werken met gekwalificeerd personeel, compleet uitgerust in eigen beheer van hoogwaardige materialen en middelen van gerenommeerde leveranciers.

Werkgebied

Wij zijn actief in heel Nederland en over de grenzen en bieden regelmatige diensten aan voor bedrijven, van de klein tot technische medische en commerciële schoonmaakbeurten.

Onze klanten

We hebben van kleine, middelgrote tot aan  grote projecten schoongemaakt en blijven streven naar een service die eenvoudigweg niet door onze concurrenten wordt geëvenaard.

Vraag vrijblijvend een offerte

Dagelijks

Specialistisch

Glasbewassing

Personeel

Calamiteiten

Wilt u informatie ontvangen over onze diensten? laat het ons weten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maar service kan altijd beter, óók bij Wamin. Heeft u een suggestie, opmerking of klacht? Laat het ons alstublieft weten. U helpt ons op die manier om onze dienstverlening steeds beter te maken.

Calamiteiten 24/7 Ondersteuning

Voor brandschade, waterschade of een andere calamiteit binnen ons vakgebied, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

030 272 55 78


[recaptcha]